L'informe definitiu de l'autòpsia de Lucía Vivar, la nena de tres anys el cadàver de la qual va ser trobat el passat 27 de juliol a Màlaga al costat de les vies del tren, no ha trobat restes tòxiques, ni ADN d'altres persones, ni lesions que determinin una agressió sexual. Així mateix, es detalla que la seva mort, fruit d'un fort cop al cap, va ser a causa d'un accident que va tenir lloc entre les cinc i les set del matí, el que encaixaria amb la franja del suposat atropellament del tren.

Els resultats de l'informe van ser enviats al Jutjat d'Instrucció número 10 de Màlaga, encarregat de portar la investigació des que la petita va desaparèixer cap a les onze de la nit del 26 de juliol i el seu cadàver va ser localitzat, a gairebé quatre quilòmetres de l'estació de tren de Pizarra, per un maquinista del Rodalies poc abans de les set del matí.

L'última imatge amb vida de la nena és de poc després de dos quarts de dotze de la nit, quan una càmera de seguretat de l'estació de Pizarra la va captar mentre caminava per les vies del tren, quatre minuts després de veure-la els seus pares per última vegada, fins a desaparèixer darrere d'una caseta.

El conductor va recordar haver vist «un bony fosc enganxat a un revolt a l'esquerra dins de les vies», que va pensar que es tractava d'un «animal atropellat», però s'hi va fixar millor i, en veure que portava roba, va accionar els frens d'emergència i va bloquejar les portes perquè ningú baixés del tren.