Un segon home va ser detingut per suposada activitat terrorista en relació amb l'atac de divendres davant el palau de Buckingham, a Londres, en què tres agents van resultar ferits. Es tracta d'un home de 30 anys amb domicili a l'oest de la capital britànica, que va ser arrestat per la comissió, preparació i instigació d'actes terroristes.

L'arrest el van portar a terme agents de la unitat antiterrorista de la Policia Metropolitana de Londres, que investiga l'atac de divendres, en què un home de 26 anys va agredir amb una arma blanca tres agents quan estava sent arrestat després d'entrar amb el seu vehicle a una zona restringida davant del palau de la família reial. Les forces de l'ordre no han facilitat les identitats ni les nacionalitats dels dos arrestats

Segons la policia, el jove retingut divendres davant del palau de Buckingham va assenyalar la policia. El jove, amb domicili a la localitat de Luton (al nord de Londres), va agredir els agents mentre estava sent detingut, després de conduir el seu vehicle -model Toyota Prius- «deliberadament» cap a on estaven els uniformats, en una zona restringida davant del palau on viu la família reial britànica.

«Incident aïllat»

El cap de la unitat antiterrorista de Scotland Yard, Dean Haydon, va explicar que la policia va poder contenir «ràpidament» aquest home i va afegir que està segur que aquest ha estat un «incident aïllat» que no té per què repetir-se en els propers dies.

La reina Isabel II no estava al palau, ja que passa les seves vacances estivals al castell de Balmoral (Escòcia). Les forces de l'ordre estan en alerta a la capital britànica després dels atemptats terroristes de fa uns mesos davant el Parlament britànic i al pont de Londres.