La Policia Nacional ha detingut un home de 27 anys acusat d'apunyalar una menor de 14 anys, que es troba en la UCI i que s'investiga a Cerrillo de Maracena, a Granada, com un cas de violència de gènere.

Fonts de la Policia Nacional han anunciat la detenció d'aquest home en el marc d'una investigació que continua oberta i que dirigeix la Unitat de Família i Atenció al Menor (UFAM) d'aquest cos armat, que l'analitza com un possible cas de violència de gènere.

Aquest arrest s'ha produït, segons fonts de la investigació, després que uns veïns hagin alertat dels gemecs de la menor, que ha estat trobada sobre les 8.30 hores d'aquest matí en un habitatge en construcció al barri de Cerrillo de Maracena.

Davant el requeriment veïnal, agents de la Policia Local i Nacional han trobat la menor, que presentava punyalades en diferents parts del cos.

Fonts sanitàries han explicat que la nena roman ingressada en la Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'hospital Materno-Infantil de Granada amb lesions de gravetat, per la qual cosa està pendent d'evolució.

La menor presenta ferides per arma tallant en abdomen i coll i signes d'un possible abús sexual.

El detingut no ha passat de moment a disposició judicial perquè es manté oberta la investigació.