20 de octubre de 2017
20.10.2017

Un aturat torna 5.300 euros que es va trobar al carrer

Un jove navarrès localitza una motxilla quan sortia de segellar la tarja de l'atur i l'ha tornat al seu amo

20.10.2017 | 18:22
El jove va trobar els diners i els va portar a la policia.

Un jove de Castejón (Navarra) s'ha trobat, quan sortia de segellar la targeta d'atur en una oficina de Tudela, una motxilla que contenia més de 5.300 euros i l'ha retornat al seu amo, un ciutadà equatorià que anava a destinar aquests diners a sufragar el tractament mèdic dels seus pares.

    La motxilla ha estat localitzada entre dos cotxes al carrer Díaz Bravo pel jove, que ha cridat a un amic de la Policia Foral per informar de la seva troballa i comunicar-li que dins de la motxilla a més dels diners havia documentació del possible titular.

    Una patrulla, segons informa la Policia Foral, ha analitzat la documentació i ha comprovat que corresponia amb la d'una persona que ahir a la nit havia denunciat una pèrdua en el centre de la ciutat.

    Els agents han acudit al seu domicili per avisar de l'aparició i posteriorment, un cop confirmada la seva propietat, s'ha realitzat el lliurament en un acte en què ha coincidit amb el jove, qui va a ser proposat per la Policia Foral per un reconeixement públic pel seu comportament "exemplar".

    El perjudicat ha declarat que anava a enviar els diners al seu país per tal de poder sufragar el tractament que segueixen els seus pares per malaltia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook