Dues persones van morir ahir a la tarda quan un tren de passatgers va atropellar el vehicle en el qual viatjaven en un pas a nivell sense barreres ubicat a la localitat de Dòlar (Granada).

El succés va tenir lloc cap a les quatre de la tarda, moment en què el servei d'emergències va rebre un avís que alertava que un tren havia atropellat el cotxe dels dos morts, dels quals no van transcendir més dades.

L'accident es va registrar en una carretera coneguda com del Pocico que uneix el municipi de Dòlar amb el mas Espart, una via situada a uns tres quilòmetres del nucli urbà.

Fins al lloc del sinistre, un pas a nivell sense barreres, s'hi van desplaçar els serveis sanitaris d'EPES, Guàrdia Civil i Bombers de Guadix, que van confirmar la mort dels dos ocupants del vehicle. Els bombers es van encarregar d'alliberar els cossos, que havien quedat atrapats en el turisme. Al tren implicat hi viatjaven disset passatgers que no van patir lesions en l'accident. El tren va quedar-se aturat fins a l'aixecament dels cadàvers.