Francisco Correa, considerat un dels caps de la trama Gürtel, va afirmar que en aquest cas «no hi ha tanta corrupció» i que tot és «un muntatge», mentre que Álvaro Pérez el Bigotes, un altre dels suposats líders de la xarxa, va prometre que explicarà «la cara B» d'aquest assumpte. Correa i Pérez, a més, de Pablo Crespo, van comparèixer des de la presó de Valdemoro (Madrid) pel sistema de videoconferència davant la comissió de les Corts Valencianes que investiga la gestió de Fira València, en qualitat d'expropietari, expresident i exdirector de l'empresa Orange Market, respectivament.

Els tres es van acollir al seu dret a no declarar per recomanació dels seus advocats, ja que podria perjudicar el seu dret de defensa en les causes judicials que tenen pendents, tot i que Correa i Pérez finalment van respondre al diputat socialista José Muñoz, a qui van agrair la seva «educació» i «simpatia».

Muñoz va animar els compareixents a explicar en algun moment el que ha passat en l'anomenat cas Gürtel, no només per interès públic sinó també per ells mateixos, ja que als ulls de la ciutadania se'ls ha presentat com «uns delinqüents que es s'han aprofitat de l'Administració i del PP».

Segons Correa, aquesta trama és «un muntatge per fer mal a un partit per un altre partit» i va defensar que els treballadors d'Orange Market «són persones honrades, normals» i sense antecedents penals.

Álvaro Pérez va donar la seva «paraula d'honor» que algun dia anirà a les Corts Valencianes o a València a donar una explicació sobre el cas Gürtel, perquè s'escolti «la cara B del disc», ja que, a vegades, va dir, «és molt millor que la cara A». «Molts ciutadans només han escoltat una cara del disc, però hi ha moltes més cares», va afirmar. L'únic que es va mantenir fidel a la seva decisió de no declarar va ser Pablo Crespo.