El 51244 va ser afortunat amb el segon premi del Sorteig de Nadal, dotat amb 125.000 euros al dècim, i va estar molt repartit per tota la geografia espanyola però va preferir, sobretot, Santander, on s'han venut la majoria dels bitllets.

El 51244 va ser el quart dels grans premis a sortir i, de les 170 sèries que es van posar en circulació i que es van vendre en més de 60 establiments, 130 van anar a parar a l'Administració número 1 de Santander, que va repartir el nombre sobretot en la penya taurina Félix Rodríguez, els integrants de la qual s'embutxacaran prop de 75 milions d'euros.

La gasolinera situada en l'autopista del sud de Tenerife a l'altura de la localitat de Granadilla de Abona va tornar a ser un talismà per als seus clients, en repartir diversos grans premis, entre ells la Grossa i el segon.

Aquest és el cinquè any consecutiu en el qual establiment reparteix sort, i va deixar 2,75 milions d'euros.

La sort també va viatjar fins a Biscaia, en concret a Getxo, on el segon premi va repartir 25 milions d'euros entre els treballadors d'una consultoria informàtica gràcies als bitllets comprats en l'administració del centre comercial d'Artea, a la localitat de Leioa.

El segon premi també es va vendre a les províncies d'Albacete, Balears, València, Las Palmas, Lleó, Còrdova, Ourense, Pontevedra, Àlaba, Badajoz, Barcelona, Càceres, Cadis, Castelló, Ciudad Real, la Corunya, Guipúscoa, Granada, Jaén, Lugo, Múrcia, Navarra, Pontevedra, Salamanca, Sevilla, Sòria, Tarragona i Saragossa.