José Enrique Abuín, "El Chicle"José Enrique Abuín, "El Chicle, autor confés de la mort de Diana Quer, està ja al jutjat de guàrdia de Ribeira per prestar declaració davant el jutge. Entre tant, les restes de la jove es van traslladar al IMELGA per practicar l'autòpsia.

"El Chicle" va declarar davant els agents que va actuar sol. En un primer moment, hauria fet servir la coartada de que va atropellar a la jove madrilenya. No obstant això, segons informa ABC, amb la pressió dels interrogatoris, va canviar aquesta versió i va afirmar que no va arribar a violar Diana, ja que la jove es va resistir molt. D'aquesta manera, l'hauria lligat de mans, estrangulat i llançat a un pou.

La Guàrdia Civil localitzava aquest matí el cadàver de la jove desapareguda des d'agost de 2016 a Asados(Rianxo) després que 'el Chicle' confessés el crim la matinada de diumenge. La seva esposa, que també va ser arrestada i posada ahir en llibertat, s'havia retractat de la coartada que li havia facilitat per a la nit de la desaparició de Diana Quer.

Malgrat aquesta declaració del presumpte homicida, que va acompanyar avui als agents fins a la nau de Asados on ha estat localitzat el cos, els investigadors segueixen les indagacions davant els dubtes que estan sorgint en els detalls del seu testimoni als agents de la Guàrdia Civil.