Almenys 48 persones van morir després que l'autobús en el qual viatjaven s'estimbés dimarts per un barranc prop de la localitat peruana de Pasamayo, al centre del país, segons van confirmar les forces de seguretat peruana.

A l'autobús, propietat de l'empresa San Martín de Porres, viatjaven aproximadament 55 persones, segons l'agència de notícies estatal Andina. El vehicle cobria la ruta entre Huacho i la capital del Perú, Lima, i suposadament va impactar amb un camió abans de sortir de la carretera en el conegut com Serpentín de Pasamayo.

Un rescat complicat

L'agent de la Policia Nacional Hermán Valdivieso Carpio, cap de la Divisió Policial de Huaral, va detallar que una dotzena de cossos ja havien estat rescatats i portats al dipòsit de cadàvers de Chancay, mentre que dotze més eren en procés de ser rescatats.

El cos de Bombers del Perú va indicar que les tasques de rescat es van suspendre a causa de la pujada de la marea, atès que aquesta posa en perill la vida dels rescatadors.

D'altra banda, l'enfonsament del pont per als vianants en Cuzco va provocar la mort de cinc persones i la desaparició d'altres setze, segons va publicar a Twitter el cap de l'Institut Nacional de Defensa Civil (INDECI), el general Jorge Chávez.