L'home que es va atrinxerar ahir a casa de la seva exparella a Requena (València) després de saltar-se una ordre d'allunyament va ser detingut per dos agents de la Guàrdia Civil que van poder accedir a l'interior de l'habitatge, al carrer Vendimia, aprofitant un descuit del presumpte autor dels fets, que va ser traslladat a dependències de la Guàrdia Civil.

La víctima es trobava aparentment en bon estat físic en arribar els agents.

La parella havia mantingut una relació d'un any que es va trencar al novembre per un presumpte maltractament cap a la dona i pel qual es va acordar la mesura d'allunyament que pesava sobre l'ara detingut.

El detingut, de 32 anys, es va presentar ahir a casa de l'exparella armat amb un arma blanca i es va atrinxerar a l'interior. Prèviament s'havia tret el braçalet que portava per incomplir l'ordre d'allunyament, la qual cosa va alertar mitjançant un avís a la Guàrdia Civil.

Des de la casa, es va mostrar violent i agressiu. Va llançar diversos objectes al carrer, fins i tot un finestral, i es podia veure que amençava la dona amb l'arma blanca.

Dos agents, aprofitant un descuit de l'home van entrar, el van immobilitzar i el van poder detenir.