El president dels Estats Units, Donald Trump, ha tornat a respondre a les acusacions d'incapacitat mental abocades en el recent llibre 'Fire and Fury', de Michael Wolff, descrivint-a Twitter com un "geni" caracteritzat per la seva "estabilitat".

"He passat de ser un home de negocis de MOLT èxit a estrella de la televisió a president dels Estats Units (en el meu primer intent). Crec que m'acredita no només com a llest, sinó com un geni ... I un geni molt estable, a més! ", ha escrit.

El llibre de Wolff, 'best-seller' instantani, descriu a Trump com una persona absolutament incapaç de prendre una decisió pragmàtica i "mancat dels elements més bàsics per relacionar causa i efecte".

El text ha estat confeccionat a través de més de 200 entrevistes, criticat per la inexactitud de certs passatges, i ha estat objecte d'un intent de censura per part de la Casa Blanca que ha portat a avançar la publicació.

Trump, que ha assegurat que tot el que es diu d'ell en el llibre és mentida, ha insistit a Twitter que és un model de seny. "Els dos actius més grans que he tingut en la meva vida han estat la meva estabilitat mental i que sóc realment intel·ligent. Hillary la corrupta (en referència al seu rival electoral, Hillary Clinton) també va intentar jugar aquestes cartes amb totes les seves forces i, com tot el món sap, va caure amb tot l'equip ", ha escrit.