La família de la jove madrilenya Diana Quer ha agraït, a través d'un comunicat, la feina dels agents i dels ciutadans que han col·laborat en la seva recerca, alhora que han expressat la seva solidaritat amb "les famílies dels desapareguts que encara no han trobat als seus éssers estimats".

"En un dia com avui, en què amb tant dolor acomiadem a Diana, volem fer públic de nou el nostre agraïment a tantes persones que ens han acompanyat en aquests llargs i tristos mesos", destaquen en el comunicat en el dia que enterren a Madrid les restes mortals de la jove.

"Als agents que han treballat sense descans en la recerca de Diana. A tots els ciutadans que van intentar contribuir amb la seva ajuda a la localització de la nostra filla, especialment a Galícia i també a la resta d'Espanya. Gràcies pels milers de mostres de afecte ", agraeix la família de Diana Quer.

Així mateix, han volgut transmetre la seva "solidaritat a les famílies dels desapareguts que encara no han trobat als seus éssers estimats". "Sentim seu dolor i desitgem de cor que puguin retrobar aviat amb ells", subratllen.

"Avui la nostra preciosa Diana descansa finalment en pau. Només mitiga en alguna cosa el nostre dolor pensar que la seva vida pugui servir per evitar que altres famílies pateixin tant com nosaltres", destaquen. "Mai t'oblidarem, Diana", conclouen.