11 de gener de 2018
11.01.2018

Mata al seu company d'asil a cops de bastó a Tenerife

Un zelador es va trobar amb el cadàver i l'agressor, que ha confirmat els fets, adormit en el seu llit

11.01.2018 | 20:22
Imatge de l´asil on s´han produït els fets.

La Policia Nacional ha detingut a primera hora del matí d'aquest dijous a un home de 73 anys en un asil de Tenerife per matar el seu company d'habitació, de 69 anys.

Els fets van passar a això de la 1:00 de la matinada de dimecres a aquest dijous al geriàtric del municipi de Port de la Creu, quan després d'una discussió, l'home de 73 anys va començar a colpejar amb el seus bastons al seu company d'habitació, de 69. Segons les primeres hipòtesis, la víctima patia problemes mentals.

A les 7:30 del matí d'aquest dijous, un zelador de la Llar Santa Rita 2 es va trobar a l'home mort i al seu company d'habitació dormint al seu llit.

Tal com ha assegurat una font oficial de la Policia Nacional, l'agressor ha reconegut els fets i ha passat a disposició de la Policia Nacional, que ho ha de posar en mans de la justícia acusat d'un homicidi.

El succés ha causat un enorme impacte en el geriàtric, que porta treballant en favor dels dependents des de 1990. Els seus responsables han reconegut que mai havia passat una cosa així al llarg de la història de la Fundació Santa Rita.

Aquestes fonts van assenyalar que la relació d'agressor i víctima era bona i que, de fet, portaven anys convivint al centre, fins i tot compartint habitació.

Pel que sembla, segons ha explicat l'agressor a la policia, va mantenir una discussió amb el seu company d'habitació i aquest, segons sembla, es va ficar amb la seva mare. És la raó que al·lega per agafar el bastó i colpejar mortalment al seu company. El presumpte assassí romandrà al centre custodiat, podent passar demà divendres a disposició judicial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook