Tres persones van morir a última hora de divendres en un accident de trànsit en cadena a l'AP-7, a l'altura de Benissa (Alacant). Dues d'elles van ser atropellades per un cotxe que va intentar ajudar-ne un altre que havia patit prèviament un accident, mentre que la tercera va morir en intentar esquivar-los. Els morts tenen 31, 34 i 47 anys, respectivament.

El sinistre es va produir poc abans de les dotze de la nit de divendres, al quilòmetre 626,5 de l'Autopista del Mediterrani, en sentit Alacant. A més dels morts, també va provocar cinc ferits de diversa consideració, tots homes i joves, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident es va iniciar quan un cotxe en què només viatjava una persona -l'home de 31 anys- va patir un contratemps i va quedar a la meitat de la carretera en sortir de la via, de manera que un altre turisme amb dos ocupants va aturar-se per intentar ajudar-lo.

Un tercer vehicle, en intentar esquivar-los, va atropellar el conductor del primer cotxe i l'acompanyant del segon, de 34 anys. Tots dos van morir a l'acte. Posteriorment va morir el conductor del turisme responsable de l'atropellament, de 47 anys, després de topar amb el vehicle que s'havia aturat a ajudar.

En aquest xoc, el tercer cotxe també va colpejar de rebot el segon vehicle implicat, de manera que el seu conductor -un home de 32 anys- va resultar ferit de caràcter greu.