Un total d'onze persones van resultar mortes en dos incidents violents a Mèxic. Per una banda, vuit persones van morir en l'atac armat en una casa del municipi de San Nicolás de los Garza, a l'estat de Nuevo León. El succés va tenir lloc dissabte a la nit dins d'un domicili d'aquesta localitat pertanyent a l'àrea metropolitana de Monterrey. L'atac armat, que va tenir lloc mentre se celebrava una festa a la casa, va deixar també quatre ferits dels quals es desconeix la gravetat.

Almenys quatre encaputxats van entrar a l'habitatge i van disparar contra vuit homes que estaven veient un partit de futbol. Abans d'assassinar els homes, van tancar diversos dels assistents a altres habitaciones. Després del succés, la zona va quedar acordona per personal de la policia i de l'Exèrcit, mentre que pèrits de la fiscalia van buscar evidències.

Paral·lelament, tres persones van morir i quatre van resultar ferides en un atac registrat en un bar situat en una zona popular de la ciutat de Cancún. Les autoritats van rebre un avís que hi havia hagut trets a l'interior del bar Oasis, ubicat en una zona popular de Cancún que es coneix com El Crucero.

Las informacions preliminars assenyalen que diversos subjectes armats van entrar al bar i van obrir foc contra les persones que es trobaven allà en aquell moment. Es tracta del segon atac d'aquest tipus registrat durant aquest mes, ja que el passat 10 de gener dues persones van perdre la vida en un altre tiroteig.