06 de febrer de 2018
06.02.2018

El pare del nadó de la nena d'11 anys és un germà de 14

Es tracta del segon cas de noies de curta edat que són mares a Múrcia en menys d'un trimestre

06.02.2018 | 07:10

El pare del nadó de la nena de 11 anys que va donar a llum a Múrcia el passat divendres és un germà, que té 14 anys, segons les investigacions de la Policia Nacional, que ha pres declaració als familiars i a les persones del seu entorn. La nena, de nacionalitat boliviana, va ingressar amb forts dolors abdominals i va donar a llum un nen, que, com la seva mare, es troba en bon estat de salut.

Es tracta del segon cas d'embaràs en nenes de poca edat atès a l'hospital públic universitari de Múrcia en menys d'un trimestre després del registrat a mitjans de novembre, quan va ser assistida una nena de 12 anys, també d'origen sud-americà.

Paral·lelament, una menor de 16 anys va donar a llum a casa seva a Torre Pacheco (Múrcia). Els fets es van produir el cap de setmana i la menor va ser traslladada a l'Hospital de los Arcos, a San Javier, i el nadó va ingressar a l'Hospital Virgen de la Arrixaca de Múrcia, on es troba ingressat a l'UCI neonatal. Pel que sembla, va ser el centre sanitari el que va donar avís a la Guàrdia Civil, que ha decidit no obrir una investigació perquè la relació va ser consentida.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook