La Guàrdia Civil ha interceptat un conductor a Pontevedra, identificat com un veí de Vigo de 42 anys, que va donar positiu en totes les drogues del test que realitza la Guàrdia Civil en els seus controls. El conductor va ser interceptat el cap de setmana quan circulava sota els efectes de les drogues als voltants del polígon industrial d'O Campiño.

L'actuació es va produir en el marc d'un operatiu desenvolupat per efectius del Subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil de la Comandància de Pontevedra per «evitar que es produeixin en aquesta zona concentracions de vehicles, amb la finalitat de realitzar curses il·legals i exhibicions de conduccions temeràries».

La Guàrdia Civil va destacar que «la singularitat d'aquesta negligent incidència» rau en el fet que aquest conductor, en ser sotmès al test d'estupefaents, va donar positiu en totes les drogues -cocaïna, opiacis, amfetamines, metamfetamines, i THC- que pot detectar l'aparell indiciari de què estan dotades les patrulles de l'Agrupació de Trànsit.