Dos nadons van morir ahir en l'incendi d'un habitatge vell i aïllat de tres plantes a Ontinyent (València) que, segons s'està investigant, va poder originar-se en la xemeneia, encara que no es descarta cap hipòtesi, segons van assenyalar fonts de la recerca.

Una persona que estava a l'interior de l'immoble, pel que sembla el pare dels bebès, també va resultar afectada per cremades i ha ingressat a l'hospital amb pronòstic reservat, van detallar fonts sanitàries.

Els efectius del Consorci Provincial de Bombers van rebre l'avís del foc al voltant de les 15.00 hores, es van desplaçar a l'habitatge un total de 12 bombers dels parcs de les localitats d'Ontinyent, Xàtiva i Alzira. A la seva arribada, les flames estaven propagades per tot l'habitatge, per la qual cosa van sufocar-les i van rastrejar l'interior, fins a trobar a les dues víctimes mortals. Es tracta de dos nadons, segons fonts policials.

Una altra persona que era a l'interior de l'habitatge afectat -pel que sembla, un dels pares dels bebès- ha sofert cremades i ha estat traslladada a l'Hospital d'Ontinyent, on ha ingressat amb pronòstic reservat, segons fonts sanitàries.

A causa de la intensitat i la virulència del foc, l'equipament dels bombers també s'ha vist afectat per les flames, destaquen des de l'organisme provincial.