07 de març de 2018
07.03.2018

Dos gossos pitbulls provoquen una matança d'ovelles

L'atac se salda amb la mort d'una vintena d'animals, propietat d'un presentador de la televisió balear IB3

08.03.2018 | 07:11
El propietari del ramat, retirant les ovelles mortes

Dos gossos de la raça pitbull han atacat un ramat d'ovelles en una finca de Marratxinet (Mallorca), amb el resultat de vint animals morts, 18 ovelles i dos bens, encara que hi ha dues ovelles malferides que tenen moltes possibilitats de ser sacrificades pel mal estat que presenten.

El ramat era propietat de Jaume Coll, conegut presentador del programa ´Uep, com anam?´ de la televisió balear IB3. "En els últims tres o quatre anys ja m'han matat 150 ovelles", lamenta Coll. Pel que sembla, els gossos que han provocat la matança ja havien protagonitzat un atac similar fa un mes en una altra finca de la zona.

El propietari dels gossos ha reconegut que la matança ha estat obra de dos dels seus animals, ja que pel que sembla té cinc pitbulls en la seva propietat, situada a un quilòmetre de distància, aproximadament, de la finca on es trobaven les ovelles. "Li he dit a l'amo dels gossos que vingués a veure la matança i l'he convidat a ajudar-nos a recollir les ovelles mortes, ha vingut i ho ha vist tot; ha dit que respondria econòmicament", explica Coll.

El presentador i ramader calcula que els animals morts tenen un cost aproximat de 2.500 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema