Quatre joves mallorquines que es trobaven de vacances a Miami van morir després de tenir un accident de trànsit. Les famílies de les quatre vícrimes van viatjar fins a Miami, segons l'Executiu balear, que també va traslladar el seu condol als familiars i amics de les dones mortes i es va posar a la seva disposició.

Segons el Miami Herald, l'accident va tenir lloc a Islamorada. L'automòbil, un Nissan Rogue 2018, es dirigia cap al nord per la carretera i es disposava a girar a l'esquerra quan un camió que transportava vàters portàtils va xocar contra ell.

La presidenta del Govern balear, Francina Armengol, va manifestar el seu «dolor i tristesa» pels mallorquins morts a Miami i a Londres. «Estic profundament colpejada pels tràgics incidents. En aquests moments de dolor i tristesa, vull traslladar el meu condol i estima a les famílies de les quatre mallorquines que han perdut la vida a Miami i a la família del mallorquí que ha perdut la vida a Londres», va ser el missatge publicat per la presidenta al seu compte oficial de Twitter.

Les reaccions

Paral·lelament, l'alcalde de la localitat de Montuïri va confirmar que una de les víctimes és una jove de 32 anys que vivia a Son Miró, però que últimament residia a Lloseta. Una altra de les víctimes és filla d'un matrimoni molt conegut en el món de la judicatura, que també va expressar el seu condol i la seva proximitat amb els familiars.