La Guàrdia Civil està investigant, al costat de Policia local de Las Rozas, un presumpte intent de segrest a un adolescent de 14 anys als voltants d'un col·legi privat de la localitat, segons fonts de l'Institut Armat. Fins ara el cas es basa en les manifestacions que han realitzat als agents els pares i el propi noi, a les quals se li ha conferit «credibilitat» i per tant s'ha iniciat una investigació.

D'altra banda, fonts coneixedores del cas van explicar que els fets van tenir lloc ahir al matí als voltants del col·legi Logos, que disposa de totes les etapes educatives. La família i el noi van relatar allò succeït a la direcció del centre i es va procedir a alertar els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat.

El jove havia estat traslladat al centre per la seva mare en cotxe per anar a classe. El noi es disposava a entrar al centre, però pel que sembla es va deixar un llibre al vehicle i en tornar de nou es va produir suposadament l'intent de rapte, en què estarien implicats diversos homes que es desplaçaven en una furgoneta.

El col·legi Logos va emetre una nota informativa adreçada a les famílies en què s'informa que «fora del recinte escolar» es va produir «un incident» amb un dels alumnes i que les Forces i Cossos de Seguretat ja han escoltat el seu relat i estan efectuant les «investigacions pertinents». En l'escrit s'adjunta a manera de recordatori les normes d'entrada i sortida del centre, segons disposa el seu reglament. L'Ajuntament s'ha posat en contacte amb el centre per donar-los suport.