10 de març de 2018
10.03.2018

Els pares de Gabriel reclamen «una miqueta més» per trobar el nen

Els progenitors del menor desaparegut a Almeria des de fa deu dies demanen a qui el pugui tenir segrestat que «el deixin en un lloc públic on ell pugui demanar ajuda i així torni amb nosaltres»

10.03.2018 | 10:42
Unes 8.000 persones van acompanyar els pares de Gabriel en una concentració a Almeria.

Patricia Ramírez i Ángel Cruz, els pares del nen de vuit anys desaparegut fa deu dies a Níjar (Almeria), van assegurar que tenen «les esperances més enceses que mai» per trobar el petit i van reclamar «una miqueta més» de les Forces i Cossos de Seguretat davant les 8.000 persones que van acudir a la seva crida sota el lema #TodosSomosGabriel. «Són ja deu dies, precisament des del dia del seu sant, i sabem que comptem amb els millors mitjans al nostre abast, però demanem ànim i que l'esforç es multipliqui perquè torni amb nosaltres, a l'escola, a jugar amb els amics, perquè torni a viure, això volem», va dir el pare en la multitudinària concentració en què van rebre el suport, l'afecte i la «força que fa que nosaltres estiguem encara drets».

Patricia, que va plorar en diverses ocasions contagiant els assistents que van omplir la Porta de Purchena de «peixets» i 2.500 llaços blaus, va afirmar que saben «que tornarà amb nosaltres» i va demanar a la gent «que seguiu amb nosaltres perquè és l'única manera possible de treure el bo de les persones, amb l'amor que estem donant i que ens estan demostrant moltes persones».

«Esperem que els missatges de 'peixets' inundin el món sencer i estovin el cor de qui el pugui tenir perquè recordin que ells també van ser nens innocents i el deixin en un lloc públic, on ell pugui demanar ajuda i tornar amb nosaltres. Estem disposats a fer el que calgui i estigui a les nostres mans perquè torni. A qui el pugui tenir, que es posi a la seva pell, que és un nen que no té per què passar aquesta situació tan amarga», va dir Ángel Cruz, entre crits d'«el trobarem!».

Els pares de Gabriel van realitzar contínues crides als seus possibles captors, als quals també es van dirigir directament davant les càmeres dels mitjans de comunicació en una roda de premsa posterior que van oferir des del Palau Provincial d'Almeria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook