L'augment de les hipoteques reflecteixen el bon moment per adquirir un habitatge. En Tucasa.com pots comprar pisos de dos i tres dormitoris a Eivissa fins a 180.000 euros.

Venda de pis a Eivissa per 186.000 euros

Apartament ampli i molt còmode, moblat, per entrar a viure, situat a 300 metres de platja a Portinax. Distribuït en 2 habitacions amb armaris, bany, cuina americana amb saló menjador i terrassa, piscina i barbacoes comunitària. (Més informació i fotografies)

Venda d'àtic a Sant Josep de sa Talaia per 219.000 euros

Àtic modern amb vistes al mar, en una zona rural entre Cala Conta i Cala Bassa, T.M. San Jose, Eivissa. Reformat totalment amb estètica minimalista, compta amb balcó-terrassa de fusta, saló menjador amb cuina americana tot amb vista al mar, bany compartimentat revestit en marbre Travertí, dormitori principal, dormitori secundari amb possibilitat de sortida a terrassa. (Més informació i fotografies)

Venda de pis a Sant Antoni per 222.000 euros

Pis a Sant Antoni ciutat, de 72 m², 3 habitacions, 1 bany, cuina semi-oberta, saló i terrassa. Aire condicionat. 1r pis amb ascensor, edifici antic en bon estat. Molt ben situat en la zona cèntrica de Sant Antoni amb tots els serveis i a prop del port. Molt lluminós, exterior, orientació oest. (Més informació i fotografies)

Venda de pis a Eivissa per 229.000 euros

Venda de pis amb 59 m2 construïts, 2 dormitoris, bon estat, terrassa, amb vistes lateral al mar, cuina equipada, moblat, 1 bany. (Més informació i fotografies)