La Policia Nacional està a l'espera de l'autòpsia dels dos menors de 8 i 13 anys que van ser trobats dimarts a la tarda carbonitzats en el seu habitatge de Getafe, per determinar si estaven morts abans de l'incendi que es va registrar en una de les habitacions, van informar fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid.

Les mateixes fonts van explicar que encara no es pot determinar si el seu pare, que ahir també es va llançar a les vies del tren de rodalies de Getafe Industrial i, com a conseqüència, va morir, va poder ser l'autor de la mort dels seus fills, que van ser trobats tombats sobre un matalàs.

El Grup V d'Homicidis, que s'encarrega de la recerca, manté totes les hipòtesis obertes, inclosa la que el pare pogués haver matat els seus fills per després suïcidar-se. Fonts de l'entorn apunten al fet que el matrimoni estava en vies de separació.

Tant des de la Policia Nacional com des de l'Ajuntament de Getafe van coincidir a destacar que no existien denúncies prèvies per maltractaments i que l'home, de 46 anys, tampoc tenia antecedents penals. Tampoc hi havia requeriments policials per part de la Policia Local d'haver hagut d'intervenir al domicili d'aquesta família.

El 112 rebia dimarts un avís a les 20.15 hores d'un incendi en un habitatge a la plaça de Benjamín Palencia de Getafe, i al voltant de les 20.20 hores, el de l'atropellament del pare de les víctimes, que es va produir en l'estació Getafe Industrial de Rodalies, situada a dos quilòmetres del domicili familiar. Les primeres hipòtesis apunten al fet que l'home es va llançar a les vies, segons fonts policials.

Els germans morts van ser trobats a l'habitació de l'habitatge on s'havia produït l'incendi, i la troballa dels cadàvers va arribar després que els Bombers haguessin extingit les flames, que no van afectar altres estances.

L'Ajuntament de Getafe va decretar tres dies de dol oficial. Cenetnars de veïns es van concentrar a la plaça de la Constitució en suport de la mare dels nens.