El fill i net dels tres morts en Guaza, en el municipi d'Arona, va confessar ser l'autor del triple homicidi al sud de Tenerife, per la qual cosa va ser detingut i posat sota custòdia de la Guàrdia Civil fins que passi a disposició judicial.

Així ho va informar el subdelegat del Govern a Santa Cruz de Tenerife, Guillermo Díaz Guerra, arran de l'aparició dels cossos sense vida de tres membres d'una mateixa família en un domicili situat en una finca, pel que sembla per arma blanca.

El subdelegat va explicar que, una vegada a la zona, els agents de la Guàrdia Civil van trobar el jove en «gran estat de nerviosisme» i van començar la inspecció ocular en l'entorn i interior de l'habitatge. En acabat van traslladar finalment a aquesta persona a dependències de la Benemérita per procedir a prendre-li declaració.

Guillermo Díaz Guerra va indicar que en el transcurs d'aquesta van procedir a imputar els tres homicidis al fill i nét de les víctimes, atès que les proves oculars i la incongruència en el seu relat feien pensar que probablement era l'autor de les tres morts. De fet, el subdelegat va assegurar que el detingut havia confessat l'autoria dels tres homicidis.

Els morts, tots residents canaris, són un matrimoni de 59 i 69 anys i el pare de la dona, de 82. El pare del jove és un conegut empresari del sector plataner i del sector comercial originari de l'illa de la Palma, que va emigrar a Veneçuela. El noi, de 23 anys, és fill adoptiu del matrimoni i també presentava alguna lesió.