L'home de 46 anys detingut després de presumptament matar el pare de la seva exparella, de 70, va obligar la filla d'ella a despullar-se després d'amenaçar-la amb un ganivet, fet pel qual l'avi es va abalançar sobre ell i es va iniciar un forcejament entre tots dos.

Tant el detingut com la filla de la seva exparella, una noia de 22 anys a la qual també va ferir, continuen ingressats a planta a l'Hospital General de Castelló i evolucionen favorablement de les seves ferides. El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va explicar que la jove presenta ferides en una mà i als dits, mentre que el presumpte agressor presenta ferides múltiples.

L'home va ser detingut dimarts després de presumptament matar el pare de la seva exparella i ferir la filla d'aquesta en un domicili del Camino Morera del Grado de Castelló, després que la que havia estat companya sentimental el denunciés dilluns per amenaces de mort. El succés es va produir cap a dos quarts de quatre de la tarda al domicili del pare de l'excompanya sentimental.