El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, va destacar ahir diumenge que en el «cas Cifuentes no hi ha terceres vies» i va cridar el president de Ciutadans, Albert Rivera, a triar entre el portaveu del PSOE a l'Assemblea de Madrid, Ángel Gabilondo o «la corrupció del PP».

Sánchez, en un acte polític del PSOE a l'Hotel Tres Reis de Pamplona, va destacar que el «cas del Màster» estava revelant que Ciutadans és «igual que el PP». «Si parles com el PP, aproves els seus pressupostos i engoleixes els seus casos de corrupció, no ets de centre, ets igual que el PP», va sentenciar.

En aquest sentit, va dir a Albert Rivera que «en el 'cas Cifuentes' no hi ha terceres vies, o s'està en la via que representa Ángel Gabilondo, principal reclam en la precampanya de la moció de censura i una opció serena i solvent, o s'està en la via de la corrupció del PP a Madrid».

D'altra banda, el líder dels socialistes ha enviat als jubilats un missatge de «confiança i serenitat» i s'ha compromès a «blindar» les pensions en la Constitució «perquè ningú pugui tornar a jugar amb elles».