La condemna a 'La Manada' segueix despertant tot tipus d'opinions i moviments als carrers. Aquest matí ha estat el periodista i escriptor Arcadi Espada qui ha reflexionat sobre el que ha passat. Una opinió que ha indignat la presentadora Ana Rosa Quintana i a multitud d'usuaris de Twitter.

"Jo voldria saber si hi ha algun vídeo de la vida sexual de la víctima", ha indicat a 'El programa de Ana Rosa' el tertulià, ja que per a ell els membres de 'La Manada' han rebut massa atenció. Els presents li han contestat argumentant que això no és possible perquè és la víctima.

"Què vol dir? Què sobre les víctimes no es pot informar simplement perquè són víctimes?", Ha preguntat Espasa abans de continuar: "És a dir, només pel fet que algú sigui víctima sobre ella no es pot dir la veritat? ".

Recentment, Arcadi ja va defensar al qüestionat jutge de la sentència, qualificant-lo de "heroi civil". Aquestes paraules van passar més desapercebudes que les d'avui, per les que s'ha convertit en 'trending topic' i polítics com Pablo Echenique han criticat les seves paraules.