El raper Pablo Hásel, va demanar que se l'absolgui de la condemna de dos anys de presó pels delictes d'enaltiment del terrorisme i injúries i calúmnies contra la Corona i Institucions de l'Estat i va assegurar que dos dels tres membres del tribunal de l'Audiència Nacional que el va jutjar no gaudeixen de la imparcialitat suficient pels seus vincles amb la Guàrdia Civil i la Falange.

En un recurs interposat davant la Sala d'Apel·lacions de l'Audiència Nacional, el cantant manifesta que és «del més pur sentit comú» que la magistrada ponent Concepción Espejel no gaudeix de l'objectivitat per jutjar-lo perquè està casada amb un coronel de l'Institut Armat i condecorada amb ordres que promouen la Guàrdia Civil i la Policia Nacional.

El raper va tornar a asseure's en el banc dels acusats el passat 1 de febrer per difondre al seu perfil de Twitter -que compta amb més de 101.000 seguidors- més de 60 missatges entre els anys 2014 i 2016 en els quals va enaltir membres d'ETA i va acusar la Policia Nacional, de «mercenaris de merda» i la Guàrdia Civil de torturar i disparar contra 15 immigrants a El Tarajal (Ceuta) el febrer del 2014.

En el seu recurs, el raper també qüestiona l'objectivitat d'un altre integrant del tribunal, el magistrat Nicolás Poveda, perquè diu que anteriorment ha militat a la Falange espanyola. «Hásel s'identifica públicament en les seves cançons com a comunista i antifeixista, és a dir, en sentit diametralment oposat al pensament falangista», exposa.