Una dona va morir i un menor va resultar ferit com a conseqüència d'un tiroteig a la via pública a la localitat de Las Ventas de Retamosa (Teledo). L'atac es va produir cap a tres quarts de nou del matí en una urbanització de l'esmentada localitat quan la dona portava el seu fill a l'escola en el seu cotxe. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Guàrdia Civil i un metge d'Urgències i una UVI mòbil, que van certificar la mort de la dona i van traslladar el menor a un hospital.

La víctima té un altre fill adolescent, d'uns 16 o 17 anys, que estudia a l'institut del municipi, a més del menor que l'acompanyava i que va resultar ferit.

La Guàrdia Civil va arrestar una persona a Utiel (València) en el marc de la investigació pel tiroteig de Toledo. La detenció va tenir lloc després que aquesta persona es veiés involucrada en un accident de trànsit. Fonts de la Guàrdia Civil van assegurar que s'investiga la vinculació que aquesta persona té amb la víctima, així com el possible grau d'implicació en els fets.