Un home de 26 anys va ser detingut de matinada a València per matar la seva mare amb un ganivet i ferir la parella d'aquesta mentre tots dos dormien. Els fets es van produir cap a la una de la matinada d'ahir en un habitatge de la pedania valenciana de Benimàmet. El germà del presumpte autor va donar l'avís a la Policia Local perquè es desplacés fins a l'immoble. En arribar, els agents van trobar el sospitós ple de sang i amb ferides al coll suposadament provocades per ell mateix.

Pel que sembla, aquest jove havia agredit amb un ganivet la seva mare mentre estava al llit i la va matar, fet pel qual va ser custodiat a l'hospital La Fe de València per efectius de la Policia Local fins a la seva detenció.

La dona, de 50 anys, es trobava pràcticament morta a l'arribada dels serveis sanitaris a l'habitatge, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU). El padrastre, de 54 anys, presentava ferides al coll també provocades per arma blanca, fet pel qual va ser traslladat pels sanitaris a un centre hospitalari.