Un home ha estat condemnat a 12 anys de presó per agredir sexualment la seva sogra, una dona de 83 anys en situació de dependència, i a més gravar-ho en vídeo. Així es recull en una sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) que confirma la dictada el passat 3 d'octubre per la Secció Setena de l'Audiència d'Alacant.

L'acusat era un dels cuidadors de la mare de la seva dona, amb la qual convivia, una dona gran que necessita ajuda per realitzar qualsevol acció a la seva vida quotidiana diària a causa del seu deteriorament cognitiu i la seva incapacitat per moure's.

Segons va declarar provat el tribunal, durant l'octubre de 2015 el processat, «mogut per un ànim libidinós», va realitzar tocaments a la víctima als genitals. va arribar fins i tot a introduir els seus dits a la vagina de la dona, va gravar en vídeo les accions i les va emmagatzemar en un ordinador personal. Ell mateix va reconèixer aquests abusos tant durant la instrucció del procés com en el propi judici.