Inés Zorreguieta ha estat trobada morta durant aquest dimecres a la nit a Argentina, segons apunten els mitjans nacionals. La Nación apunta directament al fet que podria tractar-se d'un suïcidi però per ara es desconeixen les causes de la mort. Es tracta de la germana petita de la reina Màxima d'Holanda.

La germana de Màxima Zorreguieta tenia 33 anys i treballava des de 2016 com a secretària executiva del Consell de Coordinació de polítiques socials per al govern argentí.

Va estudiar psicologia a la Universitat de Belgrano, graduant-se amb una mitjana de 9,50 / 10. Entre 2009 i 2011 va treballar a l'ONU a Panamà, incorporant-se en 2014 al Ministeri de Desenvolupament Social de la Ciutat de Buenos Aires.

Ara el seu cos ha estat trobat sense vida. La Nación estudia la possibilitat que es tracti d'un suïcidi, tal com asseguren que els ha informat una forta molt propera a la Casa Reial Holandesa, que de moment no ha volgut pronunciar-se sobre la terrible perduda ni les circumstàncies de la mort.

Inés era la germana preferida de Màxima i la va triar com a padrina de la seva filla petita Ariadna, demostrant així que tot i la distància estaven molt unides, passant a més llargues temporades juntes.