Un matrimoni va ser trobat mort al seu domicili, ubicat a la parròquia de Chenlo, a O Porriño (Pontevedra). La principal hipòtesi que s'investiga és un possible cas de violència de gènere. Així ho van comunicar fonts de la Guàrdia Civil, que van confirmar que la troballa es va produir en domicili de la parella cap a les dues de la tarda, descartant-se la implicació de terceres persones.

Per la seva banda, el CIAE 112 va explicar que Urxencias Sanitarias de Galícia-061 va donar el primer avís poc abans de les tres de la tarda que un home va alertar que havia trobat els seus pares morts a l'interior de l'habitatge.

Seguidament, el 112 Galícia va informar d'allò succeït a la Guàrdia Civil, que va desplaçar immediatament agents fins al lloc i va iniciar la investigació corresponent, de moment amb la hipòtesi d'un possible cas de violència de gènere.

En aquest context, l'Institut Armat també ha sol·licitat al 112 el suport del Grup d'intervenció psicològica en catàstrofes i emergències (Gipce), per donar atenció psicològica als familiars de les víctimes.