Un total de cinc treballadores d'una organització no governamental índia van ser violades en grup dimarts a la localitat de Kochang, situada a l'estat de Jharjand (nord-est). Les dones, integrants d'una ONG que té el suport de missioners cristians, participaven en una campanya contra el tràfic de persones quan van ser segrestades per un grup d'homes i portades en motocicleta a una zona boscosa propera.

La sotsinspectora general de la Policia de l'estat, AV Homkar, va afirmar que els responsables són membres del moviment pazalgadi, un moviment adoptat a diversos llogarets de la zona i que rebutja l'autoritat del Govern central. La policia va assenyalar que de moment no s'han produït detencions, alhora que va manifestar que la violació hauria estat gravada amb un telèfon mòbil.

«Les víctimes van assegurar que els acusats els van amenaçar perquè no tornessin a entrar a la zona sense el seu permís per propagar l'agenda del Govern», va afirmar. «Les dones violades han manifestat que els seus col·legues de sexe masculí van ser agredits i obligats a beure la seva pròpia orina abans de ser tancats en un cotxe. Els culpables van portar després les dones al bosc, les van violar i ho van gravar amb el mòbil. Les dones han dit que van ser retingudes durant quatre hores», va puntualitzar.

Hokmar va assenyalar que totes les víctimes, dones i homes, són adults, si bé de moment no han transcendit les seves identitats.