El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Medina del Campo (Valladolid) va decretar l'ingrés a la presó del monitor acusat d'un presumpte delicte d'abusos sexuals sobre més d'una desena de nens en un campament a la localitat val·lisoletana de Hornillos de Eresma.

L'investigat, després de romandre des de dimecres als calabossos de la Comandància de la Guàrdia Civil, va ser posat a disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció 1 de Medina del Campo i la seva titular va dictar acte d'ingrés a la presó, comunicada i sense fiança. L'empresonat està acusat d'infligir als menors tocaments a les seves parts íntimes.

La detenció del monitor, d'uns 30 anys i veí de Medina del Campo, es va produir dimecres sota l'acusació d'haver abusat de més de deu menors, amb edats compreses entre els 8 i 12 anys, procedents de Madrid i que es trobaven en un campament d'estiu. La notícia ha provocat una profunda consternació en aquesta petita localitat de no més de 200 habitants i situada a 45 quilòmetres de la capital.