La portaveu parlamentària de Podem al Congrés dels Diputats, Irene Montero, va donat a llum ahir al matí de manera prematura els seus dos fills bessons en un hospital públic madrileny. El part va tenir lloc cap a les nou del matí.

Segons les fonts, els dos nadons, que han nascut amb sis mesos, es troben en observació i la mare es troba bé. Iglesias i Montero van anunciar l'embaràs durant les vacances de Setmana Santa, a través de missatges que van publicar al Twitter. «Pablo i jo hem emprès un camí que en els propers mesos regirarà les nostres emocions, transformarà el meu cos i omplirà les nostres vides de bellesa i algunes nits sense dormir», va afirmar Montero.

La preocupació per un naixament prematur sembla que ha ajudat a establir ponts. l'exvicesecretari de Comunicació del PP i candidat a presidir el partit, Pablo Casado, va donar suport a Montero i Iglesias, recordant la seva experiència. «Estic amb Pablo i amb Irene perquè sé el que han d'estar vivint. És un aclaparament molt gran i cada dia és una escalada».

Aquest missatge d'esperança ha anat acompanyat de paraules de suport, ja que ha demanat als pares «paciència» perquè assegura que «en la sanitat pública hi ha excel·lents professionals» i els promet que els bessons «tiraran endavant».