El nombre de víctimes mortals de l'accident ocorregut en descarrilar un tren el diumenge al nord-oest de Turquia és de 24, segons ha informat el ministre turc de Sanitat, Ahmet Demiracan.

Dels 368 ocupants del tren, 194 segueixen hospitalitzats, alguns d'ells en estat greu, mentre que la resta van ser donats d'alta, va afegir Demiracan, citat per l'agència Anadolu.

El ministre ha indicat que s'han completat els treballs de recerca i rescat de les víctimes del sinistre ocorregut prop de la localitat de Sarilar a les 17.20 hora local de diumenge, quan cinc dels sis vagons del comboi van sortir de les vies.

El tren, amb 362 passatgers i sis tripulants, efectuava la ruta entre Uzunkopru, prop de Grècia, i Istanbul. Les autoritats van dir que l'accident es va produir a causa de intenses pluges que van estovar el sòl i van generar esllavissades que van afectar a les vies fèrries.

La zona de l'accident és de difícil accés per a automòbils i es van necessitar helicòpters per traslladar els ferits, mentre que nombrosos efectius dels serveis d'emergència van arribar al lloc amb vehicles tot terreny.

Demiracan ha informat que els treballs de recerca i rescat han estat completats.