14 de juliol de 2018
14.07.2018

INSCRIPCIÓ | JORNADA ESPORT I SALUT

El rei emèrit hauria entregat a Corinna arxius clau del CNI

Ho explica Villarejo en una carta on diu que Joan Carles I els li va donar per protegir-la si ell moria

14.07.2018 | 01:10

Les gravacions en les quals Corinna admetia que Joan Carles I tenia diners a Suïssa i la utilitzava com a testaferro podrien ser només la punta de l'iceberg. Així ho va assegurar l'excomissari José Manuel Villarejo –ara a presó- en una carta difosa per El Español que va redactar per a l'aleshores president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en la qual assegura que l'amiga del rei emèrit tenia «dades personals i privades de les personalitats més rellevants d'Espanya».

Segons la missiva, aquest arxiu secret contindria «gairebé un milió de fitxes individuals» que albergarien «les dades més sòrdides i obscures» dels que integren els poders fàctics del país. El comissari va detallar que Joan Carles I va posar aquesta documentació en mans de Corina per protegir-la si ell moria.

Amb aquesta carta li volia transmetre que el CNI li havia encarregat guanyar-se la confiança de Corinna per recuperar l'arxiu, però la seva relació amb el general Sanz Roldán –encara director del Centre Nacional d'Intel·ligència- s'hauria torçat i aquí hauria començat a ser perseguit.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit