El president del Govern, Pedro Sánchez, ha portat endavant, tot i la polèmica sorgida, el nomenament del seu ex-cap de gabinet Juan Manuel Serrano com a president de Correos, una de les empreses públiques més importants i millor remunerades. Segons la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), el consell d'administració d'aquest grup públic ha decidit aprovar vuit nomenaments, entre ells el de Serrano.

Aquest home de confiança de Sánchez va quedar fora del repartiment de càrrecs a Moncloa, però ha obtingut aquest lloc habitualment remunerat amb prop de 200.000 euros anuals. Dirigirà una empresa amb 52.000 treballadors i que necessita una transformació per competir en un entorn cada vegada més liberalitzat.

Serrano és llicenciat en Dret per la UNED i enginyer tècnic en Informàtica per la Universitat Pontifícia de Salamanca. La major part de la seva carrera l'ha exercit des de diferents responsabilitats a la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Des de 2014 ocupava la prefectura de Gabinet de la Comissió Executiva Federal del PSOE.