Un total de 48 persones -40 adults i 8 menors- van resultar ferides, dues d'elles molt greus i tres més greus, en l'incendi d'un catamarà turístic davant de l'illa da Toxa, al municipi d'O Grove (Pontevedra). Al vaixell viatjaven un total de 52 passatgers i tots ells van ser rescatats.

Els dos ferits molt greus van ser traslladats en helicòpter a la unitat de cremats del Complexo Hospitalari Universitari de la Corunya. De la mateixa manera, els tres amb cremades greus van ser derivats a Povisa, a Vigo. De la resta de pacients, 18 van resultar ferits de caràcter lleu. Així, vuit van ser atesos a l'Hospital do Salnés, set a l'Hospital de Montecelo, dos a l'Hospital Quirónsalud Miguel Domínguez i un altre a l'hospital de Pontevedra.

La resta de persones afectades van ser ateses al punt d'atenció continuada d'O Grove i al mateix lloc del succés, sense que fos necessari traslladar-los a centres hospitalaris.

El catamarà va quedar encallat a l'Illa da Toxa, i un total de quatre dotacions de bombers van participar en les tasques d'extinció de l'incendi. Les flames es van produir, segons sembla, per una explosió a la cuina, i el foc es va estendre a altres dependències.