Oksana Shatxko, una de les fundadores de Femen, va ser trobada morta al seu apartament de París, segons va explicar l'actual líder de l'organització feminista, Inna Txevtxenko, tot afegint que havia estat un suïcidi. «Oksana ha estat trobada morta al seu apartament de París. Segons els seus amics, ha deixat una nota de suïcidi», va assenyalar Txevtxenko, indicant que Femen s'adhereix a la versió que ha donat la Policia.

Txevtxenko va definir Shatxko com «una de les dones més excepcionals dels nostres temps». «Era una de les nostres majors lluitadores. Va lluitar dur contra les injustes circumstàncies que va patir, contra la injustícia de la societat i per totes les dones del món», va destacar.

La líder de Femen va recordar que Shatxko va participar en les protestes del grup de dones a Kíev i París i va contribuir a «formar els nous batallons de lluitadores femenines». «Oksana ens ha deixat, però és aquí i a tot arreu. Està en la Història del feminisme», va afirmar..Shatxko havia abandonat fa temps l'organització feminista.