El president del Govern, Pedro Sánchez, va rebre ahir 3 d'agost al músic James Rhodes, que va patir abusos sexuals durant la seva infància, desprésd' enviar-li una carta per oferir-li la seva col·laboració per treballar en mesures que protegeixin la infància d'aquestes situacions.

Així ho va assegurar el pianista en el seu perfil de la xarxa social Twitter, en què va publicar un missatge qualificant de «meravellosa» la trobada que ha mantingut amb Sánchez i amb la ministra de Justícia, Dolors Delgado, i en què també ha estat present el director general de Save The Childres, Andrés Conde. Segons Rhodes, el líder de l'Executiu van contactar amb ell ahir mateix al matí després de llegir la missiva que ha estat publicada aquest divendres 3 d'agost a El País. En ella el músic relata les conseqüències que els abusos sexuals soferts en la seva infància han tingut i continuen tenint en la seva vida, així com la necessitat d'actuar amb urgència en la presa de mesures que protegeixin a la infància de qualsevol abús o agressió sexual.

El pianista assegura que ha acordat amb Sánchez reunir-se al setembre, ja que aquesta reunió ha estat una «primera presa de contacte».