La presidenta del PP de Bizkaia i membre del comitè nacional dels populars, Raquel González, creu que s'intenta desprestigiar a Pablo Casado «de la manera més ruin» amb el cas del màster perquè, quan «s'esgoti fins a l'últim dia de la bogeria» de Pedro Sánchez a La Moncloa i es convoquin eleccions generals, el candidat del Partit Popular «guanyarà per golejada».

En una entrevista concedida a RNE, González creu que s'ataca Casado i s'«oblida la presumpció d'innocència», malgrat que «ha donat explicacions més que suficients, ha estat reiteradament transparent i ha explicat tot el que se li ha demanat». Al seu judici, el president del PP és «un exemple a seguir per tots aquests que adulteren els seus currículum sense passar vergonya, i ara fan com si res». «Crec que és un exemple, que cada vegada que se li ha preguntat, s'ha explicat. Se li ha intentat atacar en el personal perquè amb l'aspecte polític no poden, perquè ve carregat d'il·lusió, amb un programa que ningú pot dir que no li interessa», va afegir. Preguntada si hauria de Pablo Casado dimitir si al final és imputat, va manifestar que hauria d'abandonar el seu càrrec si fos condemnat, alguna cosa que ha rebutjat perquè en el PP «tots estan seguríssims» que les acusacions són falses. «Per descomptat jo, si tingués el més mínim dubte d'una persona quant al seu passat, no hauria embarcat a aquest vaixell», va asseverar.

El PP basc no ha canviat

D'altra banda, Raquel González va afirmar que l'accés a la presidència de Pablo Casado «no significava que hagués d'haver-hi cap canvi, ni molt menys», en el PP d'Euskadi. En aquest sentit, va assegurar que «la confiança» en els populars bascos «des de Madrid sempre ha estat un fora de sèrie». «Ens hem sentit molt volguts i molt necessaris per créixer en el PP», va explicar.

En aquest sentit, va dir que «hi havia hagut canvis» en l'Executiva nacional, «però el que és el suport al PP basc, a la gent» que ho conforma i «que està aquí barallant per treure això avanci, sempre ha estat ferma i seriós».

Per la seva part, Casado va assegurar que d'aquesta qüestió «ja havia donat suficients explicacions».