El jutge de l'Audiència Nacional Diego de Egea ha arxivat la peça anomenada Carol, oberta després de la revelació de les converses entre la princesa Corinna Larsen i el comissari jubilat José Manuel Villarejo, i assegura que no hi ha «dades» ni «documentacions» que provin les afirmacions que va fer l'empresària germano-danesa sobre el Rei emèrit.

El titular del Jutjat Central d'Instrucció número 6 ha atès així la petició de la Fiscalia Anticorrupció i, en un acte, explica que l'única base dels fets que s'imputen al rei Joan Carles és el relat que fa Corinna , «naturalment deduïts del desenvolupament de la relació d'amistat» de tots dos. En la conversa gravada a Londres amb Villarejo i l'empresari Juan Villalonga, relata De Egea, «aquella senyora posa de manifest uns actes que suposadament havia dut a terme Joan Carles de Borbó, sent Rei d'Espanya, aproximadament entre els anys 2009 a 2012».

El magistrat recorda en el seu acte els requisits que exigeix la jurisprudència i la doctrina per utilitzar com a prova de càrrec la declaració d'un testimoni en el procés penal, que són l'absència d'incredulitat subjectiva derivada de les prèvies relacions entre un denunciat i víctima que posin en relleu un possible mòbil espuri, la versemblança del testimoni realitzat o la persistència en la incriminació que ha de ser perllongada en el temps i reiteradament expressada.

En el cas analitzat, el magistrat considera que «la ruptura de la relació d'amistat l'any 2009, segons les pròpies manifestacions de Corinna, podria haver motivat el relat de fets que contra el rei Joan Carles I va realitzar davant l'investigat José Manuel Villarejo» .

Segons explica De Egea, no s'ha trobat cap document que justifiqui les manifestacions de la que va ser amiga del Rei emèrit, ni tampoc ella va aportar documentació en què pogués fonamentar les al·legacions efectuades en la conversa. El magistrat remarca que l'empresària, a més de no aportar «cap prova», tampoc va relatar de manera «detallada» els actes en els quals va ser utilitzada com a testaferro pel Rei emèrit.