15 de setembre de 2018
15.09.2018

Arresten un pedòfil en perdre un mòbil amb fotos de menors

El telèfon contenia centenars d'arxius que el propietari havia intentat esborrar de la memòria

15.09.2018 | 01:43

La Guàrdia Civil va detenir a Alfafar (València) un home de 47 anys per un delicte de corrupció de menors després que perdés el seu mòbil, que va ser trobat per un ciutadà que, en intentar localitzar el propietari, va trobar multitud d'imatges de contingut pedòfil al telèfon, de manera que va lliurar el terminal als agents.

La investigació, en el marc de l'operació Miction, es va iniciar després que l'ara arrestat perdés el telèfon mòbil i un ciutadà que el va trobar a Alfafar, en intentar identificar el propietari, descobrís a l'interior «multitud» d'imatges de contingut pedòfil.

Després d'una minuciosa investigació basada en l'estudi del terminal per part del Servei de Criminalística de la Guàrdia Civil es van poder recuperar centenars d'arxius d'imatges de contingut pedòfil, que suposadament s'havien intentat esborrar de la memòria interna del mòbil i que, segons l'institut armat, demostraven que no es tractava de la descàrrega casual d'un arxiu. Els agents van detenir dimecres passat l'usuari del telèfon, un home de 47 anys com a autor d'un delicte de corrupció de menors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook