Dos joves van resultar ferits durant el matí en sengles episodis de caigudes des d'edificis a Sant Antoni, un dels principals nuclis turístics de l'illa d'Eivissa. En el primer succés, ocorregut cap a les set del matí en un edifici d'apartaments anomenat Jovial, un jove de 19 anys va caure des d'un segon pis. Segons va informar l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, la caiguda es va produir «en un context d'intoxicació etílica», i a causa dels politraumatismes la víctima va haver de ser traslladada a l'hospital Can Misses amb pronòstic menys greu.

Unas tres hores després es va precipitar des d'un quart pis de l'edifici Fragata de Sant Antoni un britànic de 30 anys, que va resultar ferit greu. Les mateixes fonts també van emmarcar aquest succés en «un context d'intoxicació per tòxics», i la víctima va haver de ser ingressada a Can Misses amb politraumatismes de caràcter greu.

Nova caiguda

Paral·lelament, un home de 78 anys es troba en estat crític després de caure dissabte des de la teulada de casa seva, a una altura de tres metres, al municipi de Sant Joan. Segons van informar fonts de la Guàrdia Civil, el succés va tenir lloc prop de les onze del matí. Pel que sembla, la dona de l'home accidentat li havia dit que s'acostava una tempesta, de manera que va decidir va pujar a la teulada per netejar-la abans que s'inicés la pluja. En un moment donat, l'home va caure de la teulada des d'una altura de tres metres. Una ambulància va traslladar l'home immediatament a l'hospital de Can Misses amb un pronòstic molt greu.