Un tren de la línia 9 del metro de Madrid ha hagut de ser evacuat en l'estació de Príncep de Vergara després que a una viatgera li hagi explotat l'ordinador portàtil que portava, han informat fonts d'Emergències Madrid i del suburbà. L'explosió ha provocat algunes escenes de pànic perquè algunes persones han pensat que es tractava d'una bomba.

Sobre les 9 hores, s'ha produït l'explosió del dispositiu electrònic, generant gran quantitat de fum dins del vagó. Els propis passatgers han frenat el tren i han sortit pel seu propi peu, caminant per les vies fins a l'estació de Príncep de Vergara, pel carrer Alcalá.

Fins al lloc han acudit els Bombers de l'Ajuntament de Madrid, que quan han baixat al suburbà, ja s'han trobat el foc extingit. També han acudit en preventiu els efectius del Samur Protecció Civil, que estan atenent a alguns viatgers, en la seva majoria per crisi d'ansietat.

Encara que en principi es parlava a les xarxes socials de diversos ferits, des d'Emergències Madrid i des del Metro han explicat que, de moment, només s'estan atenent als passatgers per crisis nervioses.

El succés ha provocat el tall del Metre entre les estacions de Sáinz de Baranda i Avinguda d'Amèrica, en la línia 9, durant un temps però ja ha quedat restablit.