Un turista britànic, Steven Tartt, de 32 anys, exigeix una compensació per haver salvat la vida de dos nens de sis i set anys que s'estaven ofegant en una piscina d'un hotel de Menorca. En concret, el britànic demana la recompensa a l'agència de viatges TUI. Tartt passava les vacances a l'hotel Santo Tomás quan va veure que els dos menors s'ofegaven a la piscina sense que el socorrista se n'adonés, així que es va llançar a l'aigua i va rescatar els menors.

Des de la direcció de l'establiment li van agrair l'acció amb una ampolla que li va semblar poc a Tartt, que assegura que aquesta mala experiència li va fer malbé la resta de les seves vacances a Menorca. Segons sosté, el trauma va ser tan gran que va haver d'agafar-se una setmana de descans, segons el diari Liverpool Echo.

L'agència rebutja pagar

Des de TUI s'han negat a pagar-li cap compensació i li han respost que salvar nens que s'ofeguen és una decisió individual. Segons va explicar el mitjà britànic, el turista ja ha presentat la seva reclamació i no descarta acudir als tribunals del seu país.