La Policia Nacional està investigant des de fa uns dies un vídeo musical de l'artista Clase A en què surt el conegut narcotraficant del Camp de Gibraltar Francisco Tejón, àlies Isco, pertanyent al clan de Los Castañitas, radicat a la Línea de la Concepción (Cadis). Segons fonts policials, les imatges confirmen que es tracta de Francisco Tejón, tot i que la situació varia poc respecte a la que fins ara es mantenia entorn del narcotraficant. «El vídeo barreja fotos de les seves orgies, ja conegudes i publicades, amb un treball de productora musical», de manera que «encara que el vídeo s'ha donat a conèixer en les últimes hores, pot estar gravat fa mesos», van dir.

En aquest sentit, cal recordar que Tejón està en crida i cerca des 2016 i que al juny d'aquest any va escapar al Marroc, en primera instància, encara que també «s'ha mogut per Gibraltar», després de la detenció del seu germà Francisco, que es troba ingressat en una presó de Còrdova.

La investigació des de llavors roman oberta i el vídeo canvia poc la manera de procedir de la unitat encarregada de seguir en la recerca del narcotraficant, que és la Udico.